کلینیک روان شناسی والد و کودک پورنگار با مالکیت فکری دکتر خلیل علی زاده، رئیس بیمارستان آتیه و تحت نظارت بیمارستان، با هدف پاسخگویی به نیازهای والدین در پرورش فرزندانی توانمند، دارای مهارت، و برخوردار از سلامت روان در سال 1398 راه اندازی شده است.

متخصصان کلینیک والد و کودک پورنگار از بدو تولد نوزاد، با مادران و پدران عزیز همراه می شوند و آموزش ها، بازی ها و فعالیت های مورد نیاز برای رشد کودکی توانمند، با استعداد و دارای سلامت روان را در اختیار والدین قرار خواهند داد. کودکان از جنبه های مختلف رشد شناختی، هیجانی، حرکتی، زبانی و کلامی، روابط بین فردی و ... مورد ارزیابی روان شناسی قرار می گیرند.


در ادامه مشاوره و کارگاه های آموزشی لازم جهت ارتقاء توانمندی های کودک و رفع ضعف های شناسایی شده به والدین ارائه می شود.
یکی دیگر از خدمات کلینیک برگزاری دوره های دائم آموزشی والد – کودک به منظور تقویت مهارت های فرزندپروری و شناخت بیشتر از ویژگی های شخصیتی کودک است.
همچنین با حضور متخصص تغذیه در کلینیک، امکان ارائه مشاوره های لازم درخصوص ر‍ژ‍یم غذایی مناسب والد و کودک، رفع عادات بد غذایی کودک برای والدین گرامی فراهم شده است.
صفحه اینستاگرام کلینیکhttps://www.instagram.com/poornegar.clinic
شماره تماس: 09902013019- 021880909117
آدرس: شهرك غرب، بلوار فرحزادي، بيمارستان آتيه غرب، طبقه 18، واحد c4


برنامه هاي كلينيك مادر و كودك
  • بازی درمانی:  یکی از اصلی ترین روشهای مورد استفاده در کاهش مشکلات دوران کودکی، افزایش اعتماد به نفس و کاهش مشکلات توجه و تمرکز، بازی درمانی است. در کلینیک مادر و کودک با وجود اتاق بازی مجهز و بازی درمانگران با تجربه، در موارد مورد نیاز از بازی درمانی استفاده خواهد شد.
  •  هنردرمانی: موسیقی درمانی، نمایش درمانی و دیگر گرایش های هنردرمانی به صورت انفرادی و گروهی در کودکان و نوجوانان به کار برده می شوند.
  •  روان درمانی  فردي: روان درمانی انفرادی و گروهی در نوجوانان و با هدف کاهش مشکلات هیجانی، تحصیلی، ارتباطی و خانوادگی اجرا می شود.
  •  برنامه ویژه کلینیک، مسافر کوچولو : در این برنامه، مادر از ماه­ های اول بارداری، همراهی خواهد شد تا به بهترین شیوه با فرزند خود و نیازهای منحصر به فرد او هماهنگ شود و راه رشد و تکامل او را تسهیل نماید. این برنامه تا 3 سالگی کودک ادامه پیدا می کند.
  • کاردرمانی:  خدمات تخصصی کاردرمانی در کاهش مشکلات حسی- حرکتی کودکان با نیازهای خاص مورد استفاده قرار می گیرند.
  • آموزش فرزندپروري مثبت: مهارتهای فرزندپروری والدین نقش مهمی در شکل‌ گیری شخصیت کودک دارد و اثر آن تا پایان عمر باقی می‌ماند از این رو یادگیری این مهارتها ضروری است.  پدر باید الگوی فرزند در صداقت، سخاوت و شرافت باشد. او باید وقت کافی برای ارتباط با فرزندان بگذارد و نباید بین گفتار و کردارش تفاوتی باشد. ارتباط میان مادر و فرزند نیز اثرات مهمی در رشد روانی کودک دارد.
  • آموزش مهارت هاي زندگي: آموزش مهارت های فردی، مهارت های اجتماعی( ارتباطی)، مهارت های شناختی، مهارت های جسمی.  این تقسیم بندی جزو اصلی ترین شاخه های مهارت های زندگی برای کودکان و نوجوانان می باشد. کودکان و نوجوانان با یادگیری مهارت های متفاوت، می توانند شخصیت خود را شکل دهند و مسیر آینده خود رابه بهترین نحو انتخاب کنند.
  • مشاوره پیش از بارداری: برگزاری جلسات مشاوره فردی پیرامون، مدیریت استرس و اضطراب در دوران بارداری، مقابله با نوسانات خلقی، سبک زندگی و آمادگی روانی برای پذیرش نقش مادری
  • گروه‌های حمایتی: برگزاری جلسات مشاوره فردی پیرامون: تشکیل گروه‌های حمایتی برای مادران باردار با هدف ارتباط با سایر مادران و به‌اشتراک‌گذاری چالش‌ها و نگرانی‌ها، تجربه‌های فردی و دریافت حمایت‌های عاطفی توسط تسهیلگران مجرب
  • ارزیابی‌ها: ارزیابی‌های جامع کودکان و نوجوانان از نظر: استعدادهای فردی، اختلالات یادگیری ADHD، اختلال طیف اوتیسم، نگرانی‌های رشدی یا روان‌شناختی این ارزیابی‌ها می‌تواند به پرورش استعدادها، برنامه‌ریزی‌های درمان و مشاوره‌های تحصیلی کمک شایانی کند.